Bryllup accessories

Find alt tilbehør til din brudekjole

Hos ABC Brudekjoler finder du de vigtigste bryllups accessories til brudekjolen. Det er de små ting, der gør en kæmpe forskel, og vores tilbehør komplimenterer din brudekjole som prikken over i’et.

Leder du efter den helt perfekte brudekjole, før du kan vælge dine accessories? Gå på opdagelse i vores smukke Grace brudekjoler eller de luksuriøse Kayla Wedding Dresses. Kombiner din brudekjole med et smukt brudeslør, et diadem med rhinsten eller skørt for ekstra volumen. Bestil tid i vores butik for at prøve vores kjoler og accessories med professionel rådgivning.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
SLØR MED BLONDE
950 kr
SLØR MED BLONDE

Slør med blondekant kan laves, så de matcher blonden på alle brudekjoler fra kollektion Grace.

Du bestemmer selv længden på sløret - dog max. 200 cm. (derefter vil der være tilllæg på prisen)
DIADEM
350 kr
Her er vist et eksempel på et diadem til brudekjoler og konfrmationskjoler.
Prisen på diademer ligger fra kr. 350,-til kr. 450,-.
Se udvalget af diademer til brudekjoler og konfirmationskjoler hos os
kjole
550 kr
Til næsten alle brudekjoler med stor vidde, er det nødvendigt, at have skørt inden under, for at få kjolen til, at falde rigtigt flot. Her er først vist et eksempel på skørt monteret med 2 ringe. Til brudekjoler med lidt vidde bruges samme skørt uden ringe. Skørt til brudekjoler har justerbare ringe, så man selv kan vælge den helt rigtige vidde
lige over snit
Bælte 400kr

Køb brude accessories hos ABC Brudekjoler

ABC Brudekjoler i Næstved har mange års erfaring med brudekjoler, brudgomstøj og tilbehør dertil. Vi har hjulpet mange par med deres bryllupstøj, og vi ved, at accessories er en vigtig ting for helhedsindtrykket. Vi har en masse smukke og feminine accessories til brude, der er med til at skabe et romantisk look. I vores butik kan du finde alt fra smukke bælter til hårpynt, diademer og tiaraer. 

Feminint tilbehør til din brudekjole

Har du fundet din brudekjole og mangler de rette accessories, eller starter du fra bunden? Uanset hvad, kan ABC Brudekjole hjælpe dig med det hele. Vi har mange års erfaring med at tilpasse brudekjoler og brudgomstøj, så det sidder perfekt på den store dag. Book tid i vores butik i Næstved og få afsat tid og professionel hjælp. Her kan vi samme finde brude accessories, der passer til din kjole, og vi kan afklare, hvilken type brud, du allerhelst vil være.