„Ring for tidsbestilling...“Næstved 40 46 10 57 – Ålborg 61 86 90 14

Betalingsbetingelser

Efter afgivet ordre vil du modtage en ordrebekræftelse og en faktura. Hele beløbet betales ved afgivelse af ordre.

Du kan betale med MobilePay, straksoverførsel eller kontant.

Hvis ikke andet er aftalt, har vi kjolen eller herresættet klar til levering ca. 6 uger efter vi har modtaget din ordre og betaling. Leveringsugen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Ønsker du ordren tilsendt, opkræves der et ekspeditions og forsendelsesgebyr i Danmark på kr. 150,-, som betales ved afgivelse af ordre. For forsendelser til Grønland og udlandet opkræves der porto og ekspeditionsgebyr efter nærmere aftale.

Du må altid påregne oplægning og tilpasning af alle kjoler og herresæt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Alle kjoler fremstilles specielt efter din ordre, så vær derfor opmærksom på nedenstående regler i forhold til købeloven:

Aftaler om køb af kjolerne/tøjet er omfattet af købeloven. Kjolerne/tøjet fremstilles efter den enkelte kundes ønsker. Købeloven giver ikke i dette tilfælde forbrugeren fortrydelsesret, ombytningsret, annullere eller returret. Derimod er der i købeloven lagt vægt på, at abc-brudekjoler ikke vil kunne vælge at sælge din kjole/tøjet til en anden forbruger, da kjolen/tøjet er fremstillet efter dine særlige ønsker. Det betragtes som uforholdsmæssigt byrdefuldt for abc-brudekjoler, hvis du havde mulighed for at fortryde købet, ombytte eller returnere, efter indgåelse af endelig aftale, hvilket er baggrunden for, at købeloven ikke giver mulighed herfor.

Du bestemmer naturligvis selv, om du ønsker at købe din nye kjole/ dit nye sæt tøj hos abc-brudekjoler, hvordan kjolen/tøjet skal se ud, hvilken farve, model broderi mv. Du har mulighed for at foretage prøvninger af de forskellige muligheder i en situation, hvor du er eneste tilstedeværende kunde og fuldstændig i fokus. Men når valgene er truffet og aftalen er indgået, påbegyndes fremstillingsarbejdet af din kjole/tøjet og derfor er der derfra ikke længere mulighed for at fortryde, bytte, annullere til noget andet eller returnere. 

Kontakt os evt. for mere information.

(Der tages forbehold for skrive og tastefejl)