Konfirmationskjoler

Kollektion 2021

Er I på udkig efter den perfekte konfirmationskjole? Hos ABC Brudekjoler har vi gjort klar til den nye kollektion af konfirmationskjoler for 2021. Vi er vant til at arbejde med de flotteste brudekjoler på daglig basis og tager denne ekspertviden med os til konfirmationskjolerne. Hos os kan du selv være med til at sætte dit personlige præg på din kjole.

Vores butik ligger i Næstved og byder på de fineste kjoler til konfirmation i både hvide og farverige nuancer – der er mange forskellige behov og ønsker blandt konfirmanderne, så vi har samlet et bredt udvalg af stilarter.

Køb den flotteste konfirmationskjole på Sjælland

Hos ABC Brudekjoler får du et kig på nogen af de flotteste konfirmationskjoler på Sjælland. Ligesom med brudekjolen på bryllupsdagen, så er konfirmationskjolen et vigtigt køb for konfirmanden. Det er derfor også rigtig vigtigt, at vi finder en kjole, der sidder perfekt. Man skal føle sig tilpas og smuk i den, men man skal også kunne bevæge sig frit.

Konfirmanden bestemmer
I bestemmer også selv længden på kjolen, da det er forskelligt om konfirmanden ønsker sig en kort eller lang kjole. Derudover får I også lov til at vælge om designet skal være med hals og skuldre, og om den skal være med eller uden stropper. Udskæringen kan også ændres, og I kan vælge mellem snørelukning eller lynlås. Derudover kan I vælge mellem forskellige blonder, på de kjoler der allerede har blonder i forvejen. De mange valg giver jer fri leg, så I får en unik og personlig konfirmationskjole til den mindeværdige dag.

Hvad der gør vores kjoler unikke

1.
Du kan selv være med til at sætte dit eget personlige præg på konfirmationskjolen

2.
Uanset hvilke ændringer du vælger, ændrer det ikke på prisen

3.
Konfirmationskjolerne fås i alle størrelser uanset model og i 40 forskellige farver
4.
Brudekjolen bliver syet specielt til dig. Vi tilpasser kjolen, hvis dette ønskes. Prisen for en tilpasning: 750 – 2000 kr. 
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
004-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole 004
BMD017-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole BMD017
HL8125-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole HL8125
LN3-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole LN3
ED053-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole ED053
AD020-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole AD020
1800 kr
Konfirmationskjole EV032
AB006-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole AB006
1800 kr
Konfirmationskjole EV061
EV065-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole EV065
BMD049-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole BMD049
BU04-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole BU04
EW-03-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole EW-03
EW-04-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole EW-04
LE-027-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole LE-027
LE-028-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole LE-028
EW-05-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole EW-05
EW-02-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole EW-02
BU-59-KONF (Konfirmationskjole)
1800 kr
Konfirmationskjole BU-59
Konfirmationskjole ny1
Konfirmationskjole ny 2

Konfirmationskjoler i farver

Hos ABC Brudekjoler kan vi også levere konfirmationskjoler i farver. Selvom de klassiske farver på en kjole til konfirmation er hvide eller lyse, så er der flere, der vælger kjolen i farver. Det kan være alt fra blå til lyserød, og vi gør vores bedste for at tilgodese alle behov. Alle vores konfirmationskjoler for 2021 fås i de klassiske farver som hvid og ivory, men spørg os endelig, hvis I har andet i tankerne – vi skal nok sørge for, at din kjole bliver lige den farve, du ønsker.

Hvis I er på udkig efter konfirmationskjoler i farver, er der også mulighed for en kombination – dette kan skabe et unikt design, som ingen andre har på. Det samme er gældende for andre tilføjelse, bl.a. hvis I leder efter en konfirmationskjole med pailletter eller perler.

Butik i Næstved

Leder I efter konfirmationskjoler i Næstved? Så kom forbi ABC Brudekjoler. I kan se et uddrag af vores udvalg her på hjemmesiden – hvis I kan lide kjolerne og gerne vil prøve en eller flere af dem, så kontakt os. Vi laver en aftale, så I kan komme ind i butikken og prøve vores mange skønne konfirmationskjoler. Her kan vi også bedre rådgive jer omkring de forskellige valg af farver og udskæringer.

Altid fast pris på konfirmationskjoler

Det er altså dig der bestemmer, hvordan din konfirmationskjole skal se ud inden for nogle bestemte rammer – og det ændrer ikke på prisen. Vores unikke og personlige konfirmationskjoler har altid en fast pris, som I kan regne med. Vi giver jer plads til at lave individuelle valg på kjolen og selv bestemme det færdige resultat. Vores konfirmationskjoler ligger altid på en fast pris til 1.800 kr.

Hos ABC Brudekjoler lytter vi altid til jeres ønsker – vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde drømmekjolen. Ring til vores butik i Næstved og lav en aftale på 31 43 40 14. Se mere under vores kontaktinformation. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole til konfirmationen.