Gallakjoler

Gallakjoler i Næstved

En gallakjole er helt speciel. Den adskiller sig fra den almindelige festkjole, da den er finere og mere fyldig i designet – en ægte prinsessekjole til dig, der skal til gallafest. Få en eventyrlig aften i en fortryllende kjole, der er helt unik.

ABC Brudekjoler forhandler gallakjoler i Næstved. Vores butik er fyldt med personlige og farvestrålende designs, der er skabt til festlige begivenheder. Alle vores kjoler holder en fast, lav pris uanset hvilke tilpasninger, du ønsker. Når du investerer i en gallakjole, der er tilpasset efter dine ønsker og mål, får du en selskabskjole, der kan bruges til store begivenheder langt ud i fremtiden.

Gallakjole pink
Grace gallakjoler
Bow on a dress
Udsalg selskabskjoler

Vi tilpasser din gallakjole

Det er vigtigt, at din gallakjole passer perfekt til dig. Det kan være svært at gå ud og købe den direkte fra en butik uden tilpasning og professionel vejledning. Kvindekroppe er alle forskellige, så selv med den rigtige størrelse, kan der være steder på kjolen, der ikke passer perfekt.

Hos ABC Brudekjoler tager vi højde for tilpasninger. Når du finder en model, du godt kan lide, kan vi give dig en masse muligheder for at sætte dit eget præg på kjolen. Vælg mellem 40 forskellige farver, også på pailletter og perler, om den skal være med hals, skuldre eller stropløs. Du bestemmer også selv om længden skal være maxi, midi eller kort, om det skal være med snørelukning eller lynlås, og om der skal være slæb på kjolen.

Vi giver dig en masse fantastiske muligheder for at finde den perfekte kjole. Selv med de gallakjoler der kommer med blonder og broderi, kan du vælge mellem forskellige typer stof. Vi har ikke begrænsninger på størrelserne, så du kan finde plus size gallakjoler uden at gå på kompromis med dine ønsker. Se mere under Grace gallakjoler og find din drømmekjole. Du kan også komme forbi butikken og se vores udsalg og gode tilbud på gallakjoler

Vi gør din gallakjole unik

Personlig kjole

Sæt dit eget personlige præg på din gallakjole.

Prisen ændrer sig ikke

Prisen ændrer sig ikke, når du tilpasser og ændrer på designet.

Kjoler i alle størrelser

Vores gallakjoler fås i alle størrelse - ingen begrænsninger.

Vi kan tilpasse kjolen

Vælg længde, udskæring og op til 40 forskellige farver. 

Elegante gallakjoler til fast pris

ABC Brudekjoler slår dørene op for vores skønne kunder i Næstved, hvor vi byder på flotte gallakjoler, god service og professionel rådgivning. Vi hjælper dig med at tilpasse din drømmekjole, så du selv bestemmer designet inden for vores faste rammer. Uanset hvordan du tilpasser din gallakjole, ændrer det ikke på den faste, lave pris.

Hvis du vil forbi butikken og prøve vores forskellige modeller, skal du kontakte os og lave en aftale. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig i butikken i Næstved. Vi hjælper dig med at finde den helt perfekte gallakjole uden at sprænge budgettet. Vi sørger for, at du får en elegant kjole, der passer til dig og anledningen.