Gallakjoler

Gallakjoler til fast pris

Hos ABC Brudekjoler kan du selv sætte dit personlige præg på din gallakjole.
 
Alle vores gallakjoler fås i over 40 forskellige farver, og det samme gør sig gældende for valg af perler og pailletter.
 
Du bestemmer selv længden på din gallakjole – den fås med eller uden slæb og du kan også selv vælge om der skal være hals-, skulder- eller helt uden stropper.
 
Du kan vælge mellem forskellige blonder, hvor der i forvejen er blonde og broderi. Desuden kan udskæringen ændres efter dit ønske og du kan vælge imellem snørelukning eller lynlås på samtlige gallakjoler.
 
Fast pris på vores elegante gallakjoler

Inden for nogle faste rammer er det altså dig der helt selv bestemmer, hvordan gallakjolen skal se ud – og det ændrer ikke på den faste lave pris. 

Kontakt os for at lave en aftale, hvor du kommer ind i en af vores butikker og kan prøve forskellige modeller. Vi har butik i Næstved og Ålborg, hvor vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig i valget af din kjole.

 
Vi sørger for, du får en elegant kjole, der passer til både dig og den anledning, du skal bruge kjolen til!

Fire faktorer der gør din gallakjole unik

1.
Du kan selv være med til at sætte dit eget personlige præg på gallakjolen.

 

2.
Uanset hvilke ændringer du vælger, ændrer det ikke på prisen.

3.
Gallakjolerne fås i alle størrelser, uanset model og i 40 forskellige farver.

 

4.
Brudekjolen bliver syet specielt til dig. Vi kan tilpasse kjolen, hvis dette ønskes. Prisen for en tilpasning af kjolen er 750 – 2000 kr 
Gallakjole pink
Grace gallakjoler
Bow on a dress
Udsalg selskabskjoler