Brudekjoler Grace

Unikke brudekjoler til fast pris

Det unikke ved ABC Brudekjoler er, at du selv kan være med til at sætte dit eget personlige præg på din brudekjole – og uanset hvad du vælger, ændrer det ikke på prisen. Der er desuden ingen begrænsning i forhold til størrelse, idet alle vores brudekjoler kan laves i alle størrelser.
 
Inden for de givne rammer er det altså dig der bestemmer, hvordan din kjole skal se ud!
 
Vores brudekjoler kan desuden laves som graviditetsmodeller. Du kan se de forskellige modeller og finde inspiration til din kjole under menupunktet ’Brudekjole til gravid’.
Brudekjoler Grace
Brudekjoler Grace
Brudekjoler til gravide
Brudekjoler til gravide
Brudekjoler Grace store størrelser
Brudekjoler Grace store størrelser
Brudekjoler på udsalg
Brudekjoler på udsalg

Drømmekjole til drømmepriser

Her kan du se vores udvalg af elegante kjoler fra mærket Grace. Når du finder en brudekjole du synes særligt godt om, så kom forbi en af vores butikker og prøv den og mange andre brudekjoler på.

Du skal bare altid huske, at kontakte os og bestille en tid først.

Vi kan altid tilpasse drømmekjolen samt tilføje fx slør, stropper og ændre farven m.m. så den passer til dine ønsker til den perfekte brudekjole.

Uanset om du er en kvinde med flotte former eller hvis du er gravid, så har vi drømmekjolen til dig, og hjælper dig igennem hele processen.

Selvom du selv får lov til at bestemme alt lige fra farve, til broderi og en masse andre ting – skal du ikke betale yderligere for vores service. Tværtimod.

ALLE vores kjoler koster det samme, nemlig DKK 4.900, hvorfor vi med stolthed i stemmen tør bruge vores slogan: ”Drømmekjoler til drømmepriser”.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i at designe flotte og elegante kjoler.

Vi er eksperter i at lytte til vores kunders behov, og vi forstår, at denne proces (og valget om den perfekte kjole) er noget, der betyder meget – uanset om du skal giftes for første gang eller har prøvet det før.

Det betyder meget for os, at du får din helt egen unikke brudekjole.

Der findes derfor ikke to kjoler, der er ens. Alle kjoler fremstilles altid til den enkelte brud, og efter dine ønsker, inden for de rammer som ABC Brudekjoler har, så du til dit bryllup kommer til at være unik, elegant og smuk.

Vores kollektion kan udelukkende købes hos ABC Brudekjoler.

Tag’ et kig rundt på hjemmesiden og find din model, så vi kan starte med at få sat dit helt eget personlige præg på kjolen.

Skriv eller ring ENDELIG, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi er her for at hjælpe dig …

Fire faktorer der gør ABC Brudekjoler unikke

1.
Du kan selv være med til at sætte dit eget personlige præg på brudekjolen

2.
Uanset hvilke ændringer du vælger, ændrer det ikke på prisen på brudekjolen

3.
Der er ingen begrænsninger i forhold til størrelse på brudekjolerne
4.
Brudekjolen bliver syet specielt til dig.vi kan tilpasse kjolen,hvis dette ønskes.Prisen for tilpasning af kjolen er 750-2000kr.
Grace brudekjole ls017
4800 kr
Grace brudekjole ls017
Grace brudekjoler j1447
4800 kr
Grace brudekjole j1447
Grace brudekjoler yy039
4800 kr
Grace brudekjole yy039

Kjoler hvor du kan sætte dit personligt præg

Da kjolen bliver syet specielt til dig, kan du ændre på en række ting.
 
Farve: Alle vores brudekjoler kan laves i de klassiske farver: hvid, ivory og cappuccino. De kan også laves i en helt anden farve, så hvis du for eksempel gerne vil giftes i en pink kjole, er dette også muligt. Det er også muligt at kombinere to farver.
 
Broderi og blonder: Du kan vælge mellem forskellige broderiefarver og blonder. Når du kontakter os for at få lavet en kjole, viser vi dig mulighederne.
 
Slæb og stropper: Du vælger også selv, om din brudekjole skal være med eller uden slæb og om der skal være hals-, skulder-, eller ingen stropper.
 
Du kan desuden også vælge en anden udskæring, om der skal være snørelukning eller lynlås og hvilken farve perler eller pailletter du ønsker.
 
Du er kort sagt med til at bestemme, hvordan din drømmekjole skal se ud – og det ændrer ikke på den faste pris!
 
Brudekjoler med personligt præg: Grace kr. 4.900,-