Brudekjoler

Unikke brudekjoler på Sydsjælland
til fast pris

Det unikke ved ABC Brudekjoler er, at du selv kan være med til at sætte dit eget personlige præg på din brudekjole. Uanset hvad du vælger, ændrer det ikke på prisen. Find en flot, billig brudekjoler med tilpasning. Der er desuden ingen begrænsning i forhold til størrelse. Se vores pluz size brudekjoler
 
Inden for de givne rammer, er det altså dig der bestemmer, hvordan din brudekjole skal se ud! Vores brudekjoler kan desuden laves som graviditetsmodeller
Brudekjoler Grace
Brudekjoler Grace
Brudekjoler til gravide
Brudekjoler til gravide
Brudekjoler Grace store størrelser
Brudekjoler Grace store størrelser
Brudekjoler på udsalg
Brudekjoler på udsalg

Billig brudekjole - Find drømmekjolen uden at sprænge budgettet

Her kan du se vores udvalg af elegante kjoler fra mærket Grace. Når du finder en brudekjole, du synes særligt godt om, så kom forbi vores butik på Sydsjælland. Her finder vi den og mange andre smukke brudekjoler, du kan prøve. Du skal bare altid huske, at kontakte os og bestille en tid først.

Vi kan altid tilpasse din brudekjole og bl.a. tilføje slør, stropper og ændre farven, så den passer til dine ønsker. Uanset om du er en kvinde med flotte former eller er gravid, så har vi drømmekjolen til dig. Når du har købt en brudekjole hos os, hjælper vi dig gennem hele processen.

Vi har farvede brudekjoler

Hos ABC Brudekjoler lader vi dig bestemme en masse ting selv. Alt fra broderi til farve og lukning – men du skal ikke betale ekstra for det. En del af vores service er at tilpasse din brudekjole på flere forskellige måder. Alle vores brudekjoler koster det samme, 4.900 kr.

Du kan købe en billig brudekjole hos os, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Vores slogan er derfor “drømmekjoler til drømmepriser”.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i bryllupsbranchen og har tilpasset mange brudekjoler over årene. Vi er eksperter i at lytte til vores kunders behov, og vi forstår, at vælge den rette brudekjole, betyder meget. Det er lige meget, om du skal giftes for første gang eller har prøvet det før. Det betyder meget for os, at du får en helt unik brudekjole.

Der findes derfor ikke to brudekjoler, der er ens. Alle kjoler fremstilles altid til den enkelte brud. Vi står klar i butikken på Sydsjælland til at gøre din brudekjole helt perfekt. Den skal være unik, elegant og smuk. Vores kollektion kan udelukkende købes hos os. Tag et kig på hjemmesiden, og find din model, så vi kan starte med at få sat dit helt eget personlige præg på kjolen.

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi er her for at hjælpe dig.

Fire faktorer der gør ABC Brudekjoler unikke

1.
Du kan selv være med til at sætte dit eget personlige præg på brudekjolen

2.
Uanset hvilke ændringer du vælger, ændrer det ikke på prisen på brudekjolen

3.
Der er ingen begrænsninger i forhold til størrelse på brudekjolerne
4.
Brudekjolen bliver syet specielt til dig.vi kan tilpasse kjolen,hvis dette ønskes.Prisen for tilpasning af kjolen er 750-2000kr.
Grace brudekjole ls017
4800 kr
Grace brudekjole ls017
Grace brudekjoler j1447
4800 kr
Grace brudekjole j1447
Grace brudekjoler yy039
4800 kr
Grace brudekjole yy039

Tilpas din brudekjole - Blonder, slæb og farve

Da kjolen bliver syet specielt til dig, kan du ændre på en række ting.
 
Farve: Alle vores brudekjoler kan laves i de klassiske farver: hvid, ivory og cappuccino. De kan også laves i en helt anden farve, så hvis du for eksempel gerne vil giftes i en pink kjole, er dette også muligt. Det er også muligt at kombinere to farver.
 
Broderi og blonder: Du kan vælge mellem forskellige broderiefarver og blonder. Når du kontakter os for at få lavet en kjole, viser vi dig mulighederne.
 
Slæb og stropper: Du vælger også selv, om din brudekjole skal være med eller uden slæb og om der skal være hals-, skulder-, eller ingen stropper.
 
Du kan desuden også vælge en anden udskæring, om der skal være snørelukning eller lynlås og hvilken farve perler eller pailletter du ønsker.
 
Du er kort sagt med til at bestemme, hvordan din drømmekjole skal se ud – og det ændrer ikke på den faste pris!
 
Brudekjoler med personligt præg: Grace kr. 4.900,-