Brudekjoler til gravide

Brudekjoler til gravide er ikke en helt ualmindelig ting, da der bare er nogle livsbegivenheder, som ikke kan planlægges. Falder disse to lykkelige omstændigheder sammen, så frygt ej – der er fantastisk mange flotte brudekjoler til gravide, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med dine ønsker til kjolens udseende.

Hos ABC Brudekjoler er alle kroppe brudekjoleklare kroppe. Vi skiller os ud på det punkt, at du selv kan sætte et tydeligt, personligt præg på din brudekjole – og uanset hvilke ændringer du ønsker foretaget på kjolen, så forbliver prisen den samme. Vi tilbyder brudekjoler i alle størrelser, og dette inkluderer brudekjoler til gravide.

Du skal derfor ikke være bekymret, hvis du venter dig til dit bryllup – du har altid stor indflydelse på, hvordan din brudekjole skal se ud.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Grace brudekjole til gravide AA013
4600 kr
Grace brudekjole AA013
Grace brudekjole EU60
4600 kr
Grace brudekjole EU60
Grace Brudekjole LD031
4600 kr
Grace brudekjole LD031
Grace brudekjole til gravide LS017
4600 kr
Grace brudekjole LS017
Grace brudekjole til gravide YY062
4600 kr
Grace brudekjole YY062
Grace brudekjole til gravide YY127
4600 kr
Grace brudekjole YY127

Bruderkjoler til gravide med personligt præg

Brudekjoler til gravide bliver specialsyet, så kjolen i sidste ende passer perfekt til dig og din mave. Du har derfor også rig mulighed for at ændre på en række ting. Vi tager selvfølgelig højde for at kroppen ændrer sig, når man er gravid, og du derfor ikke kan vide dig 100 % sikker på, hvordan din krop ser ud på selve dagen. Dette kan for mange være en bekymring, da brudekjolen oftest bestilles lang tid før brylluppet. Det bliver ikke et problem hos os, da vi skræddersyer kjolen trin for trin.

På alle vores brudekjoler, inklusiv dem til gravide, vælger du også selv farven. Alle vores flotte brudekjoler kan vælges i den klassiske hvide stil eller i nuancer af hvid – f.eks. ivory eller cappuccino. Vi tilbyder også meget forskelligt tilbehør til kjolerne, som kan fuldende looket. 

Skal din brudekjole ikke være helt hvid, kan du også vælge en kombination af farver, så den bliver personlig og helt speciel. Hos ABC Brudekjoler kan du endda vælge mellem flere forskellige broderifarver og blonder, så din kjole kan blive syet præcis efter dine ønsker. Det er også op til dig, om kjolen skal have perler og/eller palietter på, samt hvilken farve de skal være. Det er vigtigt for os, at du får den brudekjole, du har drømt om – og selv med en smuk, gravid mave behøver du ikke gå på kompromis med dine drømme.

En graviditetsbrudekjole der lever op til dine drømme

Brudekjoler til gravide bliver specialsyet, så kjolen i sidste ende passer perfekt til dig og din mave. Du har derfor også rig mulighed for at ændre på en række ting. Vi tager selvfølgelig højde for at kroppen ændrer sig, når man er gravid, og du derfor ikke kan vide dig 100 % sikker på, hvordan din krop ser ud på selve dagen. Dette kan for mange være en bekymring, da brudekjolen oftest bestilles lang tid før brylluppet. Dette bliver ikke et problem hos os, da vi skræddersyer kjolen trin for trin.

For os er det vigtigt, at du har meget indflydelse på brudekjolen – også når du er gravid. Alle skal have lov at bestemme, hvordan deres drømmekjole skal se ud.
Et bryllup kan fører til unødvendige frustrationer, når alt skal planlægges til tilrettelægges. Derfor kan det være en stor lettelse, at få styr på brudekjolen og vide at den lever op til alle forventningerne. Hos ABC Brudekjoler kan du slappe helt af, mens du venter på to fantastiske mærkedage – nemlig din bryllupsdag og dit barns fødsel.

4 gode grunde til at vælge ABC Brudekjoler, hvis du er gravid

Vi giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din graviditetsbrudekjole. Vi ser det ikke som en begrænsning, men mere som en mulighed for at vise den flotte mave frem i den flotteste brudekjole.

Din graviditetsbrudekjole specialsyes helt unikt til dig – vi tager højde for kroppens udvikling i ugerne op til brylluppet, så du ikke skal være nervøs for at passe kjolen på den store dag.

Vi har ingen begrænsninger på kjolestørrelser – alle former og figurer er velkomne hos ABC Brudekjoler, og vi skal nok finde den helt perfekte til dig.

Hos os forbliver prisen den samme, uanset hvilke ændringer du foretager på brudekjolen.