„Ring for tidsbestilling...“København 40 46 10 57 – Næstved 40 46 10 57 – Ålborg 61 86 90 14

Konfirmationskjoler

Hos ABC Brudekjoler kan du selv være med til at sætte dit personlige præg på din konfirmationskjole.

Alle vores konfirmationskjoler fås i de klassiske farver hvid og ivory, men kan også leveres i alle andre farver. Vi sørger for, du får en kjole i lige den farve, du ønsker. Det kan også være en kombination af to farver. Det samme gør sig gældende med tilhørende perler eller pailletter.

Du bestemmer selv længden på din konfirmationskjole. Du kan også selv vælge, om der skal være hals-, skulder- eller ingen stropper.

Du kan vælge mellem forskellige blonder på de konfirmationskjoler, hvor der i forvejen er blonde. Desuden kan udskæringen ændres og du kan vælge imellem snørelukning eller lynlås.

Inden for nogle faste rammer er det altså dig der bestemmer, hvordan din konfirmationskjole skal se ud og det ændrer ikke på prisen.

Konfirmationskjoler - fast pris kr. 1.800,-

Kom forbi og prøv konfirmationskjoler

Kan du lide vores kjoler og vil du gerne prøve en eller flere af dem, før du beslutter dig? Så kontakt os for at lave en aftale og kom ind i en af vores butikker og prøv forskellige modeller. Vi har butik flere steder i landet, hvor du får hjælp og vejledning af vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Butik i Næstved, København og Ålborg

Vi har afdelinger i Næstved, København og Ålborg. I alle vores butikker kan du lave aftale om at komme forbi og prøve de forskellige modeller, du ser her på siden. Ring til butikkerne på 40 46 10 57 (København og Næstved) eller 61 86 90 14 (Ålborg) og lav en aftale. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole til din konfirmation.

Top